Skip Navigation Links
Live
Lajmet
Programi
Video
Emisionet
Horoskopi
Kalendari
Kontakt
Sherbimet
Per ne
English
Login
 
 
Lajmet lokale
 
Vjen reagimi i parë i PDK-së pas humbjes në Prizren
20.11.2017
Partia Demokratike e Kosovës, dega në Prizren përmes një komunikate për media thonë se bashkë me kandidatin për kryetar komune, Shaqir Totaj, falënderojnë qytetarët për pjesëmarrjen dhe kulturën e treguar në procesin zgjedhor.

“PDK i falënderon të gjithë përkrahësit që i besuan sot me votën e tyre, Shaqir Totajt, për kryetar komune dhe projektit të tij”, thuhet në komunikatë.

Tutje aty thuhe
 
më shumë...
 
 
Zafir Berisha: Faleminderit për rezistencën që treguat kundër ‘Klanit Pronto’
20.11.2017
Kryetari i Nismës në Prizren, Zafir Berisha, ka uruar votuesit e subjektit të tij politik, për rezistencën që kanë treguar deri më tash kundër sic ka thënë ‘Klanit Pronto’.

“Nismëtar spartan, faleminderit për kontributin e juaj dhe rezistencën që ia keni bërë “Klanit Pronto” krimit dhe korrupsionit, pavarësisht presioneve dhe shantazheve”, shkruan Berisha në Facebook.

“Keni dalë faqebardhë d
 
më shumë...
 
 
Mytaher Haskuka 329 vota para Shaqir Totajt
20.11.2017
Gjatë ditës së djeshme ka përfunduar edhe raundi i dytë i zgjedhjeve në 19 komunat e Kosovës. Në këto zgjedhjeve kanë votuar 516,573 qytetarë apo 38,10 për qind e atyre me të drejtë vote.

KQZ ka procesuar 100 për qind numërimin e votave nga qendrat e votimit, ndërkaq pritet të numërohen edhe votat me kusht dhe ato me postë.

Ajo çfarë mund të cilësohet si befasi e këtyre zgjedhjeve është gara
 
më shumë...
 
 
Kryetari Begaj merr urime të shumta nga qytetarë
20.11.2017
Qytetarët të shumtë të Komunës së Malishevës dhe më gjerë, sot e kanë vizituar Kryetarin e Komunës së Malishevës, z.Ragip Begaj, me rastin e fitores në zgjedhjet e djeshme, dhe marrjen e mandatit të dytë për ta udhëhequr Komunën e Malishevës, edhe për katër vitet e ardhshme. Kryetari Begaj, i ka falënderuar të gjithë ata që e kanë vizituar sot, si dhe të gjithë qytetarët e Komunës së Malishevës, p  
më shumë...
 
 
Bali Muharremaj flet për fitoren në Suharekë
20.11.2017
Kandidati i AAK-së për kryetar të komunës së Suharekës, Bali Muharremaj sipas rezultateve të KQZ-së ka dalë të jetë fitues balotazhi i djeshëm.Ai në një postim në llogarinë e tij në Facebook ka shkruar se fitorja e mbrëmshme ishte rezultat i punës së qytetarëve.

“Ne ecëm me durimin më të madh, për ta dëshmuar përkushtimin tonë për qeverisje të mirë.Jam i përkushtuar, që tash e tutje t’i realizo
 
më shumë...
 
 
Edhe në Dragash mund të ketë përmbysje të rezultatit zgjedhor
20.11.2017
Në komunën e Dragashit sipas rezultateve preliminare të KQZ-së, diferenca në mes kandidatit të PDK-së Shaban Shabani dhe atij të LDK-së Selim Kryeziu është vetëm 41 vota.

Kandidati i PDK-së për kryetar të Komunës së Dragashit ka marrë 6,279 vota, ose 50,16%, ndërsa Selim Kryeziu i LDK-së ka marrë 6,238 vota, ose 49,84%.

Po ky rezultat mund të përmbyset lehtësisht, pasiqë sipas të dhënave nga
 
më shumë...
 
 
Shaqir Totaj shpreson se mund ta përmbysë rezultatin në Prizren
20.11.2017
Mytaher Haskuka i VV-së, për vetëm 329 vota është para Shaqir Totajt të PDK-së, sipas rezultateve preliminare të KQZ-së, pas numërimit të të gjitha vendvotimeve. Por, kandidati i PDK-së për kryetar të Prizrenit shpreson se numërimi i votave me kusht dhe i atyre të diasporës mund ta përmbysë këtë rezultat.

Duke folur për Gazetën Express, Shaqir Totaj, një ditë pas balotazhit të 19 nëntorit, thot
 
më shumë...
 
 
Të enjten seanca e Kuvendit
20.11.2017
Kryesia e Kuvendit ka caktuar për të enjten seancën e radhës ku pritet që të diskutohet për 23 pika të rendit të ditës.

Deputeti i LDK-së Armend Zemaj tha se kanë  vërejtje për agjendën e ngarkuar për seancën e radhës ndërsa Haxhiu e Vetëvendosjes sërish u mor më çështjen e  zyrave të Grupit Parlamentar të VV-së që sipas saj ia ka uzurpuar PDK-ja.
 
më shumë...
 
 
Lajmet
  
Lajmet lokale
  
Lajmet nga vendi
  
Lajmet nga rajoni
  
Lajmet nga bota
 
Kronika e zezë
 
Sport
 
Kulturë
 
Magazina
 
Shendetesi
 
Teknologji
 
Ekonomi
 
Opinione
  

Adresa e Televizionit

TELEVIZIONI OPINION
Rruga "Marin Barleti" pn
Kompleksi Europa në Shatervan
20000 Prizren - Kosove
Tel: +381 29/631-310
Vala: +377 44/800-860; +377 44/243-336
Ipko: +386 49/460-100; +386 49/769-394
Mail: info@tv-opinion.com
Mail: marketing@tv-opinion.com

Sonte në program

Publicitet
 
 


 
     
  Copyright © 2017 TV-OPINION Developed by Ensoft