Skip Navigation Links
Live
Lajmet
Programi
Video
Emisionet
Horoskopi
Kalendari
Kontakt
Sherbimet
Per ne
English
Login
 
 
Lajmet lokale
 
Sot nis rigjykimi i të akuzuarve për fajde dhe detyrim
12.11.2018
Në Gjykatën e Prizrenit për sot është e caktuar seanca e fillimit të rigjykimit në rastin e të akuzuarve Tunë, Kastriot, Gjon, Marjan, Gjekson e Gëzim Kqira, Benson Buza, Besfort Omaj, Zyrafete Hukolli, Ragip Fazlija, Ekrem Leci, Hil Kaçinari, Sejdë Kaqorraj dhe Zef Oroshi.

Katër muaj pasi Gjykata Themelore e Prizrenit i kishte shpallur fajtorë 10 të akuzuarit të rastit të njohur për fajde, Gjy
 
më shumë...
 
 
Ish-kryetari i Prizrenit del sot para gjyqit në Gjilan
12.11.2018
Në Gjykatën e Gjilanit do të vazhdojë gjykimi ndaj ish-kryetarit të Prizrenit, Ramadan Muja, dhe ish-zyrtarëve të tjerë të kësaj Komune, të akuzuar bashkë me të për vepra penale të keqpërdorimit të detyrës dhe autoritetit zyrtar.

Në seancën e  kaluar e kishin dhënë mbrojtjen e tyre të akuzuarit Ramadan Muja dhe Minir Krasniqi, si dhe ishin lexuar procesverbalet e lëndëve civile, të cekura si në
 
më shumë...
 
 
Të maskuar i hyjnë në lokal, e sulmojnë e i vjedhin 160 euro dhe cigare
12.11.2018
Dje në Suharekë ka ndodhur një vjedhje e rëndë në një lokal.

Policia thotë se viktima mashkull K/Shqiptar ka informuar se gjersa ishte duke punuar në lokalin e tij, tre persona të maskuar e kanë sulmuar fizikisht dhe nën kërcënim të armës ia kanë grabitur 160€ dhe një sasi të cigareve.

Viktima ka pësuar lëndime trupore dhe është dërguar për tretman mjekësor. Rasti është duke u hetuar nga një
 
më shumë...
 
 
Dragash: Arrestohen pasi kalojnë kufirin ilegalisht
12.11.2018
Në fshatin Zllapuxhë, Dragash, dje janë arrestuar tre të dyshuar meshkuj shtetas të Shqipërisë, pasi që të njëjtit kanë kaluar kufirin në mënyrë ilegale.

Policia njofton se me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë dërguar në mbajtje.
 
më shumë...
 
 
Prish rendin dhe qetësinë publike, kanos edhe policët
12.11.2018
Policia në Prizren ka arrestuar një person pasi që i njëjti dyshohet se ka prishur rendin dhe qetësinë publike në një kafiteri, pastaj i njëjti ka kanosur edhe zyrtarët policorë.

Njësitet policore tek i dyshuari gjatë kontrollit kanë gjetur dhe kanë konfiskuar një thikë. Të njëjtit i është ofruar edhe ndihma mjekësore dhe me sugjerimin e mjekut dhe në konsultim edhe me prokurorin, i dyshuari dë
 
më shumë...
 
 
Dështon seanca, mungojnë të akuzuarit në gjykimin për fajde
12.11.2018
Sot ishte e paraparë të rifillojë rigjykimi në rastin e të akuzuarve Tunë Kqira dhe të tjerët, mirëpo seanca u shty në mungesë të të akuzuarve.

Fillimisht në shkurt të vitit 2018 Gjykata Themelore Prizren kishte shpallur aktgjykim dënues.

Rreth 4 muaj më vonë Gjykata e Apelit e ka kthyer rastin në rigjykim.

Në seancën e sotme, munguan të akuzuarit Benson Buza, për të cilin mbrojtësi i tij
 
më shumë...
 
 
Shkolla e Turjakës bëhet me kamera të sigurisë
12.11.2018
Komuniteti i bizneseve nga fshati Turjakë i Malishevës, e ka pajisur me kamera të sigurisë shkollën e fshatit, me qëllim të krijimit të sigurisë më të madhe për nxënësit.

Drejtori i SHFMU "Fehmi Agani", Agron Zogaj, i ka falënderuar të gjitha bizneset e fshatit të Turjakë, të cilët i kanë dhënë mjetet për sigurimin dhe vendosjen e kamerave në objektin e shkollës, me qëllim të krijimit të siguri
 
më shumë...
 
 
Adrit Krasniqi: Rinia promotor i aktiviteteve të Partisë Demokratike të Kosovës
12.11.2018
Përmes një njoftimi, Rinia Dekomratike e Kosovës Dega në Prizren shpalos takimi i sotëm me strukturat e Rinisë Demokratike të Kosovës dega Prizren, i cili, thuhet në njoftim ishte shumë frytdhënës për faktin se u shtjelluan disa tema të rëndësishme për performancën e RDK-së.

“Gjatë takimit u shpalosën shumë ide të ndryshme për angazhimin e mëtejshëm të Rinisë së Prizrenit. Takimi u pasurua edhe
 
më shumë...
 
 
Lajmet
  
Lajmet lokale
  
Lajmet nga vendi
  
Lajmet nga rajoni
  
Lajmet nga bota
 
Kronika e zezë
 
Sport
 
Kulturë
 
Magazina
 
Shendetesi
 
Teknologji
 
Ekonomi
 
Opinione
  

Adresa e Televizionit

TELEVIZIONI OPINION
Rruga "Marin Barleti" pn
Kompleksi Europa në Shatervan
20000 Prizren - Kosove
Tel: +381 29/631-310
Vala: +377 44/800-860; +377 44/243-336
Ipko: +386 49/460-100; +386 49/769-394
Mail: info@tv-opinion.com
Mail: marketing@tv-opinion.com

Sonte në program

Publicitet
 
 


 
     
  Copyright © 2017 TV-OPINION Developed by Ensoft